Nya vännerNya vänner

Avregistrerad Medlem

2014 Okt 20 Kl 07:34
Hej!
Varför är det så svårt att finna vänner?
Jag har försökt både via nätet och på jobb man har haft.
Någon som kan förklara detta, som kankse har samma upplevelse.
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 20 Kl 08:57
Vet inte varför, men det är svårt att finna vänner, och ju äldre man blir, desto svårare blir det av någon anledning. Tänk så lätt det var när man var barn! Jag har också svårt att finna vänner.
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 20 Kl 18:06
Känner igen det här... spelar typ ingen roll vad man gör, de allra flesta antingen undviker en eller utnyttjar en...
Kvinna 40 år

2014 Okt 20 Kl 18:39
Inte lätt o få vänner i samma stad iaf kan jag säga. Men blir nog bra när/om jag får jobb... Hoppas jag. Känner mej lite bitter i dag faktiskt...
Man 40 år

2014 Okt 20 Kl 19:06
Don't bitter, be happy...
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 20 Kl 19:11
tyvärr vädligt svårt att få vänner när man är arbetslös...men om någon villl lära kännamig utanför så säg gärna till.
Kvinna 33 år

2014 Okt 20 Kl 19:33
Klurigt det där med umgänge... supersocial själv men... jobbat på företag som förutom mig varit 100% mansdominerat och hög ålder på personalen och då blir det inte heller naturligt att umgås.
Man märker också att om man söker vänner oavsett kön så tror de flesta att man är intresserad trots att båda ändå har respektive. Det verkar inte vara okej att umgås bara som kompisar. Men vi kämpar väl på va!
Man 33 år

2014 Okt 20 Kl 21:23
För att alla är självupptagna narcissister som har sina "egna liv" och är nöjda med de. Så känns de som iaf.
Kvinna 38 år

2014 Okt 21 Kl 06:41
Citera (Nyjela77 * Oct 20, 2014 8:57)

Vet inte varför, men det är svårt att finna vänner, och ju äldre man blir, desto svårare blir det av någon anledning. Tänk så lätt det var när man var barn! Jag har också svårt att finna vänner.

jag har inte en enda vän jag håller med är jätte svårt att finna vänner dom flesta har ju barn och familj och har inte samma behov som mig att finna vänner jag har inte någon
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 21 Kl 11:37
Alla ni som klagar: Hur mycket gör ni själva för att bryta er ensamhet? Att bara klaga på att "de andra" är dumma känns inte särskilt konstruktivt...
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 21 Kl 11:46
Av egen erfarenhet vet jag dessutom att många här som klagar på hur ensamma de är inte ställer en enda följdfråga när man skriver till dem... Väldigt märkligt. Men jag antar att de/ni är så ooooootroligt upptagna med att tycka synd om er själva att ni inte har tid att intressera er för någon annan...
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 23 Kl 20:57
Oj, vilka fördomar du har, surfkille! Har du någonsin upplevt hur det kan vara när man verkligen försöker utefter sin förmåga men ändå misslyckas, som i mitt fall, tänker dock inte gå in på några detaljer här.
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 27 Kl 12:57
Citera (Zyxel * Oct 23, 2014 20:57)

Oj, vilka fördomar du har, surfkille! Har du någonsin upplevt hur det kan vara när man verkligen försöker utefter sin förmåga men ändå misslyckas, som i mitt fall, tänker dock inte gå in på några detaljer här.


Jag vet inte hur din situation ser ut så jag kan inte uttala mig om den. Jag står dock fast vid vad jag skrev. Jag ber ju inte om att en handikappad ska börja gå, allt jag bad om var att man ska göra det bästa efter de förutsättningar man har.
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 27 Kl 13:25
Jag är en kvinna, mamma, fru. Ålder 44 år. Har två barn. Vi bor på landet i Småland, Kronobergs län. Men egentligen är jag inte skapt till att vara ensamhet. Har mina hundar. Har min sysselsättning på kommuns psyktrin och är ofta ledig på helgerna och vissa vardagar. Mina intressen ligger mest i djur, natur, sjön, promenad, skärgård m.m.
Medmänsklighet och omtanke är det viktigaste i livet.
Tänk om några av mina bästa framtida vänner finns här.

Vad jag gör på min fritid!
Går kurser med hundarna tränar och tävlar m.m.
Om den jag söker!
Kamrater, vänner, motions sällskap, resesällskap. Någon som behöver mig och som jag kommer att behöva är vänner fram för allt. Allt för att få glädje och skratt i vardagen.
Vad vill jag göra med dig!
Öppen för nya upplevelser att får nya seriösa, ärliga vänner.
Har en blogg där jag skriver om mina diagnoser, psykisk ohälsa och vill lyfta fram min blogg eftersom målet med den är att skapa en gemenskap, öka kunskapen och minska min tabun, Diganoser m.m Vill ni mig något så är den här.
Vänner i Ljungby/Växjö sökes! Är en 44-årig kvinna/mamma/fru till två barn som vill vara social och träffa nya människor, som förhoppningsvis blir bra vänner tillslut! Vill hålla mig till åldersklassen 40-50. Jag bor mellan Ljungby och Växjö och tar mig via bil. Jag är öppen för förslag men ex en fika, käka eller kanske en promenad vore nåt att börja med?
Nämligen vanlig kvinna som känner ett behov av att prata av sig emellanåt. Spelar ingen roll om vad eller vem det är bara vi hittar varandra. Jag är för det mesta positiv, blir jag tvärtom så har jag alltid en ordentlig anledning till det. Är väldigt jordnära av mig.
Inget särskilt och allting. Det jag får tiden att gå med sker inom hemmets väggar och på utsidan naturligtvis. Är föreningsmänniska och går på hundkurser med mina hundar, besöker spa eller liknande m.m.
Får gärna vara lite som mig. Ska kunna ta sig själv med en, om inte flera nypor salt. Humor är ett plus, fast det skadar ju inte att kunna prata lite allvar heller. Självdistans är i alla fall en stor fördel.
Prata och lära känna varandra i första hand, är man på samma våglängd så kanske man till och med behöver ses, det får tiden utvisa.
Brevkontakt här på sajten, Chatt.
Vänskap, Onlinevän, Chattvän.
Blyg, Försynt, Lyssnar helst, Har inga nära vänner, Känner mig ofta ensam, Planerar in någon aktivitet på helgerna.
Det hade jag inte orkat på grund av mina diganoser som jag har. Har själv en blogg som jag skriver om mitt liv och mina diagnosen. Men jag är väldig glad att det så. Jag har om kring mig. Har min familj.
Jag är en mamma som inte är som alla andra mammor. Jag följer min egna väg och kan man inte respektera det så håll dig undan. Jag älskar djur men katter och hundar ligger mig varmast om hjärtat. Sen så betyder min familj allt för mig så ni vet*S*.
Kolla gärna in min blogg och lämna gärna ett avtryck! Antingen i gästboken eller med en kommentar!
Tankar från en helt vanlig kvinna, mamma, fru med diagnosen ?autismspektrumtillstånd. Stadie. Har Autism, asperger, utvecklingstörning.
Men lever efter mottot att hellre se möjligheter än problem! Bloggat tidigare men blev inte mycket av det hela till slut. Får se om det blir annorlunda nu!
Syftet med mitt bloggande är att dela med mig av mina åsikter och innesta tankar plus skriva om vad som händer i mitt liv! Har alltså inget specifikt ämne att skriva om. Får bli vad det blir helt enkelt. Söker vänner!

E-mailadress: mia2@home.se
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 27 Kl 13:27
Jag skulle vilja träffa lite nya bekantskaper då många av mina tagit slut Man växer ifrån varandra och det är nog så det ska
vara. Man utvecklas olika.

Jag tycker det är kula att hitta på allt möjligt som dyker upp
så är du i samma sits så hör gärna av dig.

Det är bra med många bekanta och vänner. Det den ena tycker om kanske inte den andra gillar.

Jag är en trevlig och gladlynt tjej med bägge fötterna på jorden som tröttnat på att inte har några vänner, känner du detsamma så hör gärna av dej... Tycker oxå det skulle vara trevligt med några nya vänninor så ni är oxå välkommna att höra av er.

Jag är en 44- årig tjej, mamma, fru som tillhör utefolket, dvs de som gillar att festa, ha modekläder och vara normal svensson. Är blyg, men öppnar upp med rätt människa. Gillar sport, film, hundar, hästar, promenader, natur, schack, sportbilder, fåglar, god mat, humor, är öppensinnad och accepterar de flesta åsikter och läggningar.

Är nyfiken av mig, gillar att upptäcka ny saker (framförallt natur). Går jag en promenad på en ny väg så är det nästan svårt att sluta gå för man vet aldrig vad som finns runt nästa kurva.

Är ärlig och förskönar ingenting.
Får nog klassa mig själv som mjuk, glad snäll, öppen, hjälpsam, Är trygg i min ensamhet, men vore ändå kul att träffa någon man kan umgås med. Det är svårt att träffa rätt person bara i folkmängden för där känner jag mig oftast udda.

Är det någon som vill/vågar umgås för en fika, promenad eller likande är öppen förslag.

Om du vill samma som jag hör gärna av dig.

Varför är det så svårt att finna vänner?
Jag har försökt både via nätet och på jobb man har haft.
Någon som kan förklara detta, som kanske har samma. upplevelse.

/ E-mail: mia2@home.se