Vill bara dela med mej av denna vackra text o hennes budskapVill bara dela med mej av denna vackra text o hennes budskap

Avregistrerad Medlem

2014 Okt 23 Kl 10:17
Tack för den delningen J. Fint
Kvinna 39 år

2014 Okt 23 Kl 12:05
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 23 Kl 13:16
Man 41 år

2014 Okt 23 Kl 18:20
Grundläggande, bra.
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 23 Kl 21:43
Jag är en kvinna, mamma, fru. Ålder 44 år. Har två barn. Vi bor på landet i Småland, Kronobergs län. Men egentligen är jag inte skapt till att vara ensamhet. Har mina hundar. Har min sysselsättning på kommuns psyktrin och är ofta ledig på helgerna och vissa vardagar. Mina intressen ligger mest i djur, natur, sjön, promenad, skärgård m.m.
Medmänsklighet och omtanke är det viktigaste i livet.
Tänk om några av mina bästa framtida vänner finns här.

Vad jag gör på min fritid!
Går kurser med hundarna tränar och tävlar m.m.
Om den jag söker!
Kamrater, vänner, motions sällskap, resesällskap. Någon som behöver mig och som jag kommer att behöva är vänner fram för allt. Allt för att få glädje och skratt i vardagen.
Vad vill jag göra med dig!
Öppen för nya upplevelser att får nya seriösa, ärliga vänner.
Har en blogg där jag skriver om mina diagnoser, psykisk ohälsa och vill lyfta fram min blogg eftersom målet med den är att skapa en gemenskap, öka kunskapen och minska min tabun, Diganoser m.m Vill ni mig något så är den här.
Vänner i Ljungby/Växjö sökes! Är en 44-årig kvinna/mamma/fru till två barn som vill vara social och träffa nya människor, som förhoppningsvis blir bra vänner tillslut! Vill hålla mig till åldersklassen 40-50. Jag bor mellan Ljungby och Växjö och tar mig via bil. Jag är öppen för förslag men ex en fika, käka eller kanske en promenad vore nåt att börja med?
Nämligen vanlig kvinna som känner ett behov av att prata av sig emellanåt. Spelar ingen roll om vad eller vem det är bara vi hittar varandra. Jag är för det mesta positiv, blir jag tvärtom så har jag alltid en ordentlig anledning till det. Är väldigt jordnära av mig.
Inget särskilt och allting. Det jag får tiden att gå med sker inom hemmets väggar och på utsidan naturligtvis. Är föreningsmänniska och går på hundkurser med mina hundar, besöker spa eller liknande m.m.
Får gärna vara lite som mig. Ska kunna ta sig själv med en, om inte flera nypor salt. Humor är ett plus, fast det skadar ju inte att kunna prata lite allvar heller. Självdistans är i alla fall en stor fördel.
Prata och lära känna varandra i första hand, är man på samma våglängd så kanske man till och med behöver ses, det får tiden utvisa.
Brevkontakt här på sajten, Chatt.
Vänskap, Onlinevän, Chattvän.
Blyg, Försynt, Lyssnar helst, Har inga nära vänner, Känner mig ofta ensam, Planerar in någon aktivitet på helgerna.
Det hade jag inte orkat på grund av mina diganoser som jag har. Har själv en blogg som jag skriver om mitt liv och mina diagnosen. Men jag är väldig glad att det så. Jag har om kring mig. Har min familj.
Jag är en mamma som inte är som alla andra mammor. Jag följer min egna väg och kan man inte respektera det så håll dig undan. Jag älskar djur men katter och hundar ligger mig varmast om hjärtat. Sen så betyder min familj allt för mig så ni vet*S*.
Kolla gärna in min blogg och lämna gärna ett avtryck! Antingen i gästboken eller med en kommentar!
Tankar från en helt vanlig kvinna, mamma, fru med diagnosen ?autismspektrumtillstånd. Stadie. Har Autism, asperger, utvecklingstörning.
Men lever efter mottot att hellre se möjligheter än problem! Bloggat tidigare men blev inte mycket av det hela till slut. Får se om det blir annorlunda nu!
Syftet med mitt bloggande är att dela med mig av mina åsikter och innesta tankar plus skriva om vad som händer i mitt liv! Har alltså inget specifikt ämne att skriva om. Får bli vad det blir helt enkelt. Söker vänner!

E-mailadress: mia2@home.se
Man 39 år

2014 Okt 23 Kl 22:31
Grymt vacker text(poem), riktigt välskrivet. Ja de var rediga metaforer med. Gillas mycket men lite sorglig var den.
Kvinna 39 år

2014 Okt 24 Kl 09:12
Citera (larsson80 * Oct 23, 2014 22:31)

Grymt vacker text(poem), riktigt välskrivet. Ja de var rediga metaforer med. Gillas mycket men lite sorglig var den.

Ja Katinka är fantastisk Alltså hon som skrivit texten. Den handlar om livet, livet är ju inte lätt alla ggr o jag tror det e lätt att leta utanför sig själv, efter sånt som finns inom en. Gäller o hitta sig själv först