Spelar rätt mycketSpelar rätt mycket

cleppe

Man 50 år

2013 Jan 31 Kl 20:48
Att spela datorspel är för mig en otroligt bra avkoppling efter jobbet, har ett rätt stressigt och krävande jobb.

Just nu är det Assassin's Creed som gäller, spelade igenom 3'an och blev sugen på att spela Brotherhood igen.

Kan även rekommendera Dishonored, ta en titt på www.youtube.com/watch?v=u4b_pKoTebk, trailern är rätt blodig, men man kan spela igenom hela spelet utan att döda en enda motståndare och i stället förlita sig på att smyga och inte synas vilket jag tyckte gjorde spelet mycket mer utmanande .

Men en av mina absoluta favoriter är utan tvekan rollspels serien "The Elder Scrolls" serien med Skyrim som senaste release. Grafiken är enormt bra med fantastiska miljöer, världen man spelar i är enorm, antalet saker man kan göra i världen är enormt, kort sagt spelet är enormt. Ta en titt på www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PjqsYzBrP-M om ni inte spelat Skyrim men gillar rollspel.
Kvinna 60 år

2013 Jan 31 Kl 21:08
Kollade på spelet,väldigt bra gjort, jag spelar oxå spel men inte sådana läskiga*L*Ha en fin kväll!
Avregistrerad Medlem

2013 Jan 31 Kl 21:18
Jag spelar också en del. Testade Dishonored förut men fastnade inte riktigt för det. Samma med Skyrim.
Idag spelar jag ganska mycket Minecraft samt Battlefield 3. Tycker datorspel är ett givande tidsfördriv när man inte har nått bättre för sig.
Man 35 år

2013 Jan 31 Kl 22:56
Älskar också the Elder Scrolls. Även Dragon Age-spelen är stora favoriter. Påminner en del om de klassiska Baldurs Gate, fast med mycket bättre handling.

Någon som spelar online? Själv blir det lite CS:GO ibland och så spelar jag Vindictus.
Avregistrerad Medlem

2013 Feb 1 Kl 10:00
Älskar verkligen att spela datorspel, ren avkoppling! För tillfället är det bara Skyrim som gäller, kanonspel!
Man 50 år

2013 Feb 1 Kl 19:20
Vad kul att det är fler som gillar Skyrimt Har ni kört DLC'n Dawnguard? Som en gammal vampyrälskare älskade jag att man på ett vettigt sätt kan spela som vampyr Och den nya NPC'n Serana är helt underbar. Glömmer aldrig när jag stog och pratade med någon vid en smedja och hon började använa smedjan och hamra ut ett svärd Hon är så otroligt interaktiv med den lokala miljön.

Har faktiskt börjat spela Baldurs Gate igen på iPad'en riktigt kul faktiskt (brings back memories)
Kvinna 60 år

2013 Feb 1 Kl 23:16
Heh, enda spel jag gillar online är luffarschack eller enkla kortspel; men det kan beror på att jag aldrig försökt på dom riktiga datorspel, det kanske är kul eller att jag är för trög och inte hänger med. men en dag kommer jag testa det också
Man 43 år

2013 Nov 9 Kl 00:13
Kul att se andra vuxna gilla skyrim lika mycket som jag själv. Datorspel är bland det roligaste jag vet. Synd att man som vuxen ska behöva skämmas för att säga det. Eller det är kanske bara jag?
Avregistrerad Medlem

2013 Nov 9 Kl 07:54
Efter att ha nästan spelat ihjäl mig på cityville för nåt år sen,så håller jag mig numera till lite candycrash, bubbles iq och just nu testar jag ytterst lite casinospel. Håller med, efter slitig dag på jobbet är det skönt att varva ned med nåt dator...