SökningSökning

Blåklint

Kvinna 84 år

2013 Nov 27 Kl 09:56
Det vore bra om man kunde söka medlemmar här på ålder/kön.
Det finns massor med tonåringar och ungdomar här men färre pensionärer.
Har sett att det går att söka på profilnamnet men då måste man ju veta det först......
Avregistrerad Medlem

2013 Nov 27 Kl 12:03
Citera (Blåklint * Nov 27, 2013 9:56)

Det vore bra om man kunde söka medlemmar här på ålder/kön.
Det finns massor med tonåringar och ungdomar här men färre pensionärer.
Har sett att det går att söka på profilnamnet men då måste man ju veta det först......


Det går! Gå in på sök längst upp.Där kan man klicka i kön, ålder, stad mm.

Charlott
Avregistrerad Medlem

2014 Okt 27 Kl 23:16
Söker vänner som är riktiga vänner, som inte bara gillar mej utan utan som också behöver och litar på mej. Därför kan du tex fråga om tjänster. Vi ska vilja finnas för varandra helt enkelt. Hoppas finna den där nära vänskapen där man kan umgås och prata om allt och ingenting och känna sej avslappnade ihop. Som syskon.
Jag är en kvinna, mamma, fru på 44 år. Sysselsättning genom Ljungby kommuns psykatrin.
Jag är intresserad av promenera, träna, vara med hundarna, shoppa, mode, resa, fika på stan, bio, djur, inredning, djur och natur m.m.
Jag söker efter både vänner .
Jag är en snäll, omtänksam, glad ,öppen, positiv person som längtar efter vänner att hitta på saker i hop med tex fika på stan gå ut och ta ett glas och vin ihop med eller nåt annat trevligt. Hör gärna av er till mig.
Här kan ni följa min vardag som aktiv draghundsförare genom allt från träning och motgång till tävling och framgång.
Barmark Under tidig vår och senare höst pågår barmarkssäsongen. Barmarksstilen växer fort i Sverige och i södra Europa är den väldigt populär. Under denna säsong tävlar jag och hundarna i grenarna 1R, Kickbike (sparkcykel en hund) och Canicross (löpning) där banlängderna är ca. 5-6 respektive 2-3 km.
Min Hund och Jag
44- årig kvinna, fru, mamma som gjort hunden och sporten till sitt liv!
Hej och välkomna till min lilla blogg!
Jag heter Mia och är 44 år. Jag är en aktiv och frilufts människa som älskar att åka skidor och tävla i sporten draghund, för att ge sporten och mej själv en ärlig chans.
Mitt namn är Mia, jag är i 44 årsåldern och lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att minska tabun m.m.
Ensamhet är det värsta som finns jag avskyr ensamheten specielt när man inte kan ta sig ur den jag har inte en enda vän ingen man heller det är så tråkigt speciellt den här tiden på året då man vill ha någon att hitta på saker med.
Det tråiga men såna här sdor är att det är aldrig någon som tar kontakt eller vil träffas varför finns dessa sidor då?

Jag är en kvinna, mamma, fru på 44 år. Sysselsättning genom Ljungby kommuns psykatrin. Jag är intresserad av promenera, träna, vara med hundarna, shoppa, mode, resa, fika på stan, bio, djur, inredning, djur och natur m.m Jag söker efter vänner som är seriösa, ärliga, snälla. Jag är en snäll, omtänksam, glad ,öppen, positiv person som längtar efter vänner att hitta på saker i hop med t.ex fika på stan gå ut och ta ett glas och vin ihop med eller nåt annat trevligt skällskap. Hör gärna av er till mig.

Jag är en 44 årig mamma, fru. vi bor på landet med våra 6 hundar och två katter. Det är livet för mig i alla fall. Vi gillar djur och natur m.m Vi bor ca 5 - 6 mil från Växjö. Utanför Ljungby. Vi håller på med draghundar och vi träna och tävla med dom. Både sommar och vintern. Jag är sjupensionär. Så jag är för det mesta hemma. Jag är en mycker social och utåtrikata person som vill har social kontakt hela tiden. Jag tycker mycker om att hittar på olika saker. Vad som helst. Jag är mjuk, snäll, trevlig, försikt m.m På återsende! Har det så gott!

E-mail: mia2@home.se Blogg: miamiamia.bloggplatsen.se/