Regler för ForumetRegler för Forumet

cleppe

Man 51 år

2012 Nov 17 Kl 20:14
Svensk lag gäller.
Naturligtvis följer vi lagen och tar bort inlägg som kan anses ha olagligt innehåll. Det är inte heller tillåtet att uppmana till brott eller skildra brottsliga handlingar på olämpligt sätt.

Ett reklamfritt forum
Forumet får inte användas i reklam- eller marknadsföringssyfte utan redaktionens tillstånd. Endast oberoende tips är tillåtna. Annonsering får heller inte ske i forumet. Detta gäller även länkar eller tips om/till bloggar/hemsidor med försäljning eller egna traderaauktioner.

Ett trevligt forum för alla.
Bemöt varandra med respekt. Skilj på sak och person i diskussioner och gå aldrig till personangrepp. Rasistiska eller främlingsfientliga inlägg accepteras inte. Undvik onödiga konflikter och tjafs som förstör för andra. Inlägg med länkar eller annat provocerande innehåll som anses vara stötande kan tas bort.

Ett forum med ordning och reda.
Var sak har sin plats. Posta inlägg och trådar där de hör hemma. Respektera diskussionsämnet och gå inte off topic på så vis att det stör diskussionen. Alla ska kunna förstå det som skrivs. Inlägg på andra språk än svenska, norska, danska och engelska eller alltför dåligt formulerade inlägg kan plockas bort.

Direktlänkar
Att direktlänka till någon annan sajt är inte tillåtet.

Sex & Samlevnad
Bryt-ensamheten är en seriös mötesplats och inlägg som uppfattas som stötande eller provokativa plockas bort.
* Sexuella inviter/tjänster är inte tillåtna.
* Cybersex, erotiska noveller, eller inlägg som syftar till att ha sex snarare än att diskutera sexfrågor tillåts inte.
* Länkar till hemsidor med pornografiskt material får inte förkomma.

Respektera våra moderatorer.
Tillsägelser och uppmaningar av moderatorer ska alltid respekteras. Enskilda ärenden ska inte diskuteras i forumet. Frågor kring anmälda eller bortplockade inlägg hänvisas till supporten.

Medlemmar som bryter mot dessa regler kan komma att förbjudas att använda forumet under en viss tid.

Dessa regler är till för att skapa ett så trivsamt forum som möjligt där alla kan känna sig välkomna och trygga men ändå ha friheten att diskutera smått som stort och vara av olika åsikt. Låt sunt förnuft råda och hjälp till att skapa den bästa mötesplatsen på nätet. Det är vårt mål.

Många vänliga hälsningar,
Bryt-Ensamheten
---
Dessa regler kan komma att ändras. Alla medlemmar är själva skyldiga att regelbundet uppdatera sig om aktuella regler.
SENAST UPPDATERAT 2012-11-17