Funktioner


Funktioner på Bryt-ensamheten.seDet finns många funktioner på Bryt-ensamheten.se som gör det lätt för dig att få kontakt och komma igång med ditt sökande. Utnyttja alla vägar som sajten erbjuder till att hitta och lära känna din nya vän.


Tänk alltid på att ju mer du gör aktivt när du är inloggad desto fler möjligheter skapar du för andra att se vem du är och du lockar fler nyfikna besökare till din profil.


Medlemskapet ger dig dessa funktioner:
- Söka och titta på profiler och foton
- Ladda upp profilfoto
- Skicka och läsa brev
- Blogga och läsa andras bloggar
- Läsa och posta inlägg i forumet
- Använda chattrummet
- Skriva och synas i klotterplanket
- Starta privat chatt
- Använda privat chatt
- Skapa aktiviteter


Din profil

Som ny medlem kommer din profil att granskas innan du får tillgång till sajtens funktioner. Granskning sker inom 24 timmar men oftast betydligt fortare än så. Du kan under tiden bekanta dig med sajten och fortsätta att fylla i information om dig själv och den du söker.


Var så uppriktig som du kan i din profilbeskrivning, både om dig själv och den du söker. Det finns olika typer av informationsblock som du själv kan välja att visa eller inte visa på din profilsida som t.ex. dina senaste forum och blogginlägg, vilka vänner du har på sajten.


Profilbild och albumbilder

Du får gärna ladda upp en profil- eller avatarbild som föreställer dig själv eller något annat som du vill ska representera dig på sajten. Alla bilder måste godkännas innan dom blir synliga för andra medlemmar. Alla bilder på dig skall vara anständiga och självklart skall du vara påklädd.


Dagens medlemmar

Varje dag blir en kvinna och en man automatiskt och slumpvis utsedda till dagens medlem. Detta för att alla våra medlemmar ska få synas lite extra. Era bilder syns då i en egen ruta på startsidan.


Blogg

Din blogg fungerar lite som en öppen dagbok. Här kan du skriva om din vardag, vad du har gjort idag, under veckan som gått eller vad som kommer att hända. Tankar om allt möjligt som du vill dela med dig av. Andra medlemmar kan läsa och skriva kommentarer på dina blogginlägg. Du kan själv välja om dina blogginlägg ska vara synliga i din profil. Tänk även på att din profil blir mer synlig ju mer aktiv du är...


Forum

Diskutera allt mellan himmel och jord. Gör dina egna inlägg i ämnen som intresserar dig. Läs andras inlägg och kommentarer. Detta ger dig mycket information om en person du är intresserad av, hur den tänker och diskuterar. Du kan välja om dina foruminlägg ska vara synliga i din profil. Precis som för bloggen, tänk på att din profil blir mer synlig ju mer aktiv du är...


Chattrum

I chatten kan du chatta med alla medlemmar dygnet runt, naturligtvis gäller ett vårdat språk och vett och etikett i chattrummet.


Privat chatt

Du kan starta en privat chatt (Instant Messenger) med en annan medlem som är online. Du startar privat chatt via personens profilsida.


Aktiviteter

Våra medlemmar kan skapa aktiviteter, som t.ex. att träffas för ett restaurangbesök, pubkväll, sportevenemang eller kanske en picknick i det gröna. Vem som helst kan skapa aktiviteter, men de kommer att granskas innan de blir publicerade. Efter publicering kan de medlemmar som är intresserade anmäla sig till aktiviteten.


Klotterplanket

Klotterplanket är vårt klotterplank på startsidan där du kan skriva vad som helst men självklart inom ramen för vett och etikett. Säg hej till alla, uttryck en tanke, eller ställ en fråga till övriga medlemmar så syns du bättre och får fler besök till din profil.


Summa summarum

Alla dessa kommunikationssätt tillsammans är det som utgör din faktiska presentation av dig själv.